Lakástakarékpénztár

Lakástakarékpénztár

Önnek is jár a 30%-os állami támogatás!

Az elmúlt években több olyan kormányrendelet is született, mely jelentősen érinti a bankok lakossági hitelezési tevékenységét. Az egyik legfontosabb változás a jogszabályi előírások értelmében az, hogy ingatlanvásárlás esetén a felvehető hitel összege nem lehet több, mint a megvásárolni kívánt vagy kiegészítő fedezetként bevont ingatlan(ok) forgalmi értékének 75%-a. Ez röviden annyit jelent, hogy ma már a lakásvásárláshoz legalább 25% önerő szükségeltetik, ha a vevő pótfedezettel nem rendelkezik.                                                                              Azt  mondanunk sem kell, hogy napjainkban  akár kétmillió Forint megtakarítása is rendkívül nehéz feladatot jelent, sokaknak szinte lehetetlennek tűnik. 
Nekik jelenthet megoldást a lakástakarékpénztári megtakarítás, amivel  havi húszezer Forint befizetése mellett négy év alatt  több mint három millió Forint önerő elérése is lehetséges.
 
De természetesen mindenki számára elérhető és ajánlott ez a megtakarítási forma, hiszen minden egyes befizetett Forint után 30 %  állami támogatásra jogosult a megtakarító.
 
A lakástakarékpénztár további előnyei:
  • A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, induláskor nem kell nagy összeget elhelyezni, havi betétbefizetéssel magas hozam realizálható.
  • Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít lakáscélú felhasználás esetén, ami adó- és járulékmentes támogatás.
  • A lakáscélú felhasználási lehetőség széleskörű, korlátozásoktól mentes, gyakorlatilag minden lakással kapcsolatos költség finanszírozására felhasználható. Lakáscélnak minősül a pénzintézettől vagy biztosító intézettől felvett lakáscélú hitelre történő befizetés is.
 
Irodánkban személyi bankárunktól kaphat bővebb tájékoztatást a termékkel kapcsolatban.

Ingatlancorner Kft.

    2330 Dunaharaszti, Fő út 250
    +36 70 603-3423
    bazso.zoltan@ingatlancorner.hu

Eladó ingatlanja van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Sorház
Téglalakás
Építési telek
Nyaraló
Üzlethelyiség
Szántó
Mezőgazdasági terület
Zártkert
Panellakás
Házrész
Iparterület
Étterem, vendéglő, cukrászda
Külterület
Telephely
Tanya
Iroda egyéb
Raktár
Iroda irodaházban C
Irodaház