Eladó Családi ház, Dunaharaszti

#107003736

Eladó Családi ház

203.9 millió Ft

Dunaharaszti Bezerédi-lakópark
Alapterület:
249 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
668 m2
Újszerű
Hőszivattyú
Kertre néző
Részben bútorozott
1
Luxus
A++
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Dunaharaszti Tópart mellett mediterrán luxus családi ház eladó

TÓPART mellett kétszintes NAPPALI + 5 hálós, CSODÁLATOS MEDITERRÁN CSALÁDIHÁZ ELADÓ, IGÉNYES környezetben!

Dunaharaszti legkedveltebb részén, a Bezerédi lakóparkban, csendes, zöld környezetben, eladó 249 nm-ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ, ALACSONY REZSIVEL, DUPLA GARÁZZSAL, HATALMAS TERASSZAL!!

Az ingatlan 2013-ben magas minőségben épített, az építkezés folyamata teljes egészében a tulajdonos felügyelete alatt zajlott. A ház fiatal kora ellenére frissen felújított állapotú. A felújítás kiterjed: teljes belső festés, új konyhabútor és gépesítés, új fűtésrendszer kiépítése villamos áram bővítése, lámpatestek cseréje.
A házat kiváló elrendezés jellemzi. A földszinten előszoba, amerikai konyhás nappali kandallóval, walk-in zuhannyal és szabadon álló káddal ellátott fürdőszoba, 2 hálószoba (amelyből az egyik tovább osztható), háztartási helyiség külön wc-vel került kialakításra, tároló.
Az emeleten 2 db hálószoba, fürdőszoba zuhannyal és wc-vel valamint egy hatalmas szabadidőszoba található, amelyből igény szerint további szobák leválasztása lehetséges. A hatalmas tér házimozi kialakítására, egyéb aktív szórakoztató berendezések (csocsó asztal, darts, biliárd asztal, társasjáték asztal) elhelyezésére adhat kiváló lehetőséget, de akár home-office helyiségként is használható.

Parkolás 2 férőhelyes fűtött garázsban lehetséges, valamint az udvaron további 1 autóval is. Az ingatlan előtti murvás területen az érkező vendégek számára is van parkolóhely.

Az ingatlan teljes egészében körbejárható. Az öntözés fúrt kútról költségmentesen megoldható. A kert parkosított, a hátsó részen gyepszőnyeggel füvesített, az intimitást magasra nőtt tujasor garantálja.

MŰSZAKI ADATOK
Alap: beton sávalap
Főfal: 38-as porotherm tégla
Hőszigetelés: 12 cm dryvit
Födém: betonfödém
Fedés: Bramac beton cseréphéjalás
Nyílászárók: 3 rétegű műanyag Rehau ablakok, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval
Fűtés: újonnan beüzemelt hybrid fűtésrendszer, 12 KW-os Gree hőszivattyúról (3 év garancia) és 24 KW-os Immergas kondenzációs gázkazánról üzemeltetett, az egész házban padlófűtés hőleadással. A hőszivattyú "H" tarifára kötve, hozzá a háztartási melegvíz tároló mellett 300 literes puffertartály kapcsolódik, így a fűtési költség rendkívül kedvező. A hőszivattyú és gázkazán fűtési energiaforrása manuálisan választható, így tetszőlegesen térhetünk át a legoptimálisabb fűtési alternatívára.
A nappaliban kandalló került kiépítésre.
Világítás: LED lámpák, világítótestek
Áram: 3x32 A + külön 3x32A H tarifa
Klíma: alsó és felső szinten inverteres klíma

Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, a környék adta végtelen csend, a hangulatos kert, a biztonságos és barátságos lakóközösség, a jó közlekedés és, valamint a városhoz való pár perc alatti közelség.
Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka



Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba