Eladó Családi ház, Dunavarsány

#107003716

Eladó Családi ház

205 millió Ft

Dunavarsány Dunapart
Alapterület:
171 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Vízparti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
234 m2
Kiváló
Klímás hűtés-fűtés
Panorámás
Részben bútorozott
3
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Dunavarsányban közvetlen Duna-parti luxus családi ház saját stéggel eladó

KIZÁRÓLAG CÉGÜNK KÍNÁLATÁBAN!

KÖZVETLEN VÍZPARTTAL, rendelkező LUXUS ingatlan eladó!
Dunavarsányban, NAGY DUNAI PANORÁMÁVAL és KÖZVETLEN VÍZPARTTAL, SAJÁT 15m2-es STÉGGEL rendelkező, 2019-ben épült, 234m2-es telken fekvő, 171m2-es alapterületű, KÍVÜL- BELÜL MODERN LUXUS ingatlan kedvező áron eladó.

AZ ÁR, A KÉPEKEN LÁTHATÓ KÉT ÉVE VÁSÁROLT TELJES BÚTORZATOT, KERTI BÚTOROKAT, JAKUZZIT ÉS A CSÓNAKOT IS TARTALMAZZA (kivéve a masszázsfotelt).

A luxus körülményeket nem csak a lakás magas felszereltsége: hanem a gyönyörű kilátás, a lakótereket jellemző NAGY TEREK, hatalmas NYÍLÁSZÁRÓK, a hozzá tartozó PRÉMIUM MŰFŰVEL borított kert, a lakótér mind három szintjén elhelyezett terasz FANTASZTIKUS DUNAI PANORÁMÁVAL, és az ingatlanhoz tartozó saját (hivatalosan regisztrált, mederhasználati joggal rendelkező) STÉG biztosítja.

A ház ELOSZTÁSA és benapozottsága kiváló!

Földszint: egy tágas előszoba fogadja az érkezőket, ebből nyílik egy gépészeti helyiség (mely a cipőket és a kabátokat is elrejti) és egy nagyméretű külön mellékhelyiség ahol a mosógép-szárítógép, bojler és a vízlágyító is helyet kapott. Továbbá innen jutunk a ház szívéhez a nagyméretű konyhaszigettel rendelkező ablakos konyhában és a DNY-i tájolású nagyméretű nappali - étkezőbe. Innen jutunk ki a 20m2-es FEDETT TERASZRA.

1. emeleten: egy közlekedőből nyílik balra a nagyméretű hálószoba a hozzá tartozó terasszal és egy WELLIS szaniterekkel felszerelt, ablakos óriási fürdőszoba: ahol WELLIS OVAL kád, üvegfallal ellátott épített zuhanyzó, duplamosdó a hozzá tartozó mosdószekrénnyel, wc-vel.

2. emeleten: egy úgyszintén nagyméretű hálószoba a hozzá tartozó FEDETT terasszal, és a szobából nyíló WELLIS szaniterekkel felszerelt nagyméretű, ablakos fürdőszoba: ahol WELLIS OVAL kád, üvegfallal ellátott épített zuhanyzó, duplamosdó a hozzá tartozó mosdószekrénnyel, wc-vel.

MŰSZAKI ADATOK FELSZERELTSÉG:

- KÖZMŰVEK: víz, villany, csatorna
- FALAZAT: 44cm-es körítő tégla falazattal épült, 15cm-es homlokzati hőszigeteléssel, a szinten között monolit vasbeton födémmel épült.
- TETŐ: horganyzott lemezfedés készült
- ELEKTROMOSSÁG: 3 fázisú elektromos hálózat kerül kiépítésre. A lakás több részén, pl: nappaliban és fürdőszobákban, továbbá az emeleti lépcsőkön rejtett, éjszakai levilágítással.
- NYÍLÁSZÁRÓK: fém antracit színű 3 rétegű nyílászárók, a teraszra való kijutást, nagyméretű EMELŐ TOLÓ ajtók biztosítják, minden ablakon antracit színű, ALUMÍNIUM, szigetelt, ELEKTROMOS REDŐNYÖK + SZÚNYOGHÁLÓK is beépítésre kerültek.
- FŰTÉS-HŰTÉS: egy 12 kW-os HŐSZIVATTYÚ látja el a falakba helyezett hűtéssel - fűtéssel, továbbá a padlóban elhelyezett, helyiségenként vezérelhető INFRA fűtés emeli a további komfort érzetet. A hőszivattyú és az infra fűtés külön H tarifás villanyórára kötött (mely a rezsi költséget nagy mértékbe csökkenti)
- MELEGVÍZ: 200 literes HAJDU villanybojler látja el, mely a mosókonyhába került elhelyezésre.
- VÍZLÁGYÍTÓRENDSZER: a lakás teljes vízhálózata központi víz lágyító rendszerre kötött, mely úgyszintén az aló szintem lévő mellékhelyiségben - mosókonyhába került elhelyezésre.
- TERASZOK: Az alsó szinten lévő teraszon fém szerkezetű fedést kapott, az első emeleten fémből készült pergolás árnyékoló, a legfelső szinten pedig a terasz teljes fedést kapott. Továbbá a jakuzzi is fedésre került!
- KERT: a kertben új prémium gyepszőnyeg került telepítésre, amely felmelegedéstől mentes. De a telken igény esetén a fúrt kút is elérhető. A telek vége és a stég között, zárt kapu került megépítésre, így kisgyerekekkel és kisállattal is biztonságos.
- BIZTONSÁG: az ingatlan kivonulás biztonsági szolgálatra kötött: nyitás-mozgásérzékelő RIASZTÓ és KAMERA rendszerrel, továbbá a KERT és a STÉG több pontján elhelyezett INFRASOROMPÓVAL felszerelt. Így a közvetlen vízpart veszélyei maximálisan elkerülhetőek!
- INTERNET-KÁBEL TV SZOLGÁLTATÓ: Telekom
- KÜLSŐ TÁROLÓK: A ház oldalában egy 5m2-es TÁROLÓ helyiség is megtalálható, melyben fűnyíró, pecabotok stb. kényelmesen elhelyezhető. Továbbá tavaly a telek végében bal és jobb oldalon 2db. majd 9 m2-es kerti tároló is telepítésre került.

A teraszról könnyen elérhető a képen látható térkövezett, fedett részen egy 4 személyes jakuzzi mely a vételár része. A telek végében térkövezett kb. 40m2-es területen, ahol a már említett 2 db. kerti szerszámos is elérhető, de méretének köszönhetően családi rendezvények, sütögetések, bográcsozások kedvelt helyszínévé is válhat.

- KONYHA: L alakú magas fényű fehér beépített konyhabútor + reggeliző szigettel, Whirlpool beépített gépekkel (fehér színű: beépített mikró, légveréses sütő, 12 terítékes mosogatógép, indukciós főzőlap, elszívó)
- PARKOLÁS: A telken belül legalább 4 autó számára térkövezett gépkocsi beálló biztosított, melyből 2 autó számára FEDETT BEÁLLÓ kiépítésre került. A kényelmes gépkocsi beállását egy elektromos toló kapu biztosítja. A vendégek számára közterületen kerti murvával kialakított parkolóban, további 3 autó parkolása biztosított.

- Az ingatlan TEHERMENTES és hétvégi házként van feltüntetve a tulajdoni lapon, így csak készpénzzel lehet az ingatlant megvásárolni!

Költözés: 2024. augusztus

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba