Eladó Családi ház, Dunaharaszti

#107003371

Eladó Családi ház

279.9 millió Ft

Dunaharaszti Óváros
Alapterület:
450 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 000 m2
Gázkazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Dél
Dupla komfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Dunaharaszti Óvárosában exkluzív két generációnak is alkalmas családi ház eladó

Exkluzív elegancia és kiváló minőség!

Eladásra kínálunk egy prémium minőségű családi házat Dunaharaszti központjában, amely tökéletes választás lehet cégszékhelynek vagy irodaháznak is.

A ház tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a tágas és világos terekre, valamint a különböző korosztályok számára kialakított intimebb helyiségekre.
Az épület 2002-ben készült, a legjobb minőségű anyagokkal és technikai megoldásokkal: 38-as tégla, szigetelés, padló és fal fűtés, fa thermo nyílászárók, bramac tető.

A wellness részlegben ellenáramoltató medence, szauna, merülő medence, öltöző, pezsgőfürdő és teraszkapcsolat található.

Egyedi tervezésű fa beépített bútorok és beltéri nyílászárók garantálják az otthonos hangulatot.
A garázsban három autó, akár kisbusz méretű is, kényelmesen elfér, a térkövezett beállón pedig további autók parkolhatnak a zárt udvaron.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt sétatávolságra található HÉV megálló, gimnázium, óvoda, bölcsőde, posta, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, Duna-part és étterem.

Ideális választás két generáció együttélésére is.

Személyesen, irodánkban virtuális séta keretében is megtekinthető az ingatlan.

Ez az otthon minden igényt kielégítő extrákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a kényelemről és a luxusról. Az ingatlan különleges elrendezése lehetővé teszi a különböző funkciók, például munkahelyi és lakóterületek elkülönítését.
A ház körül gondozott, parkosított kert található, ahol a család kellemes időt tölthet el a szabadban, a gyerekek biztonságosan játszhatnak, és az öntözőrendszer gondoskodik a növények ápolásáról.
Az ingatlan biztonsága kiemelkedően fontos: a riasztó rendszer, az elektromos kapu és garázsajtó biztosítják a család nyugalmát és a vagyontárgyak védelmét.
A közlekedési lehetőségek kiválóak, a közelben található tömegközlekedési eszközökkel könnyedén elérhetőek Budapest központjában található munkahelyek, iskolák és szórakozási lehetőségek.
Ez az ingatlan nemcsak tökéletes otthon lehet, hanem kiváló befektetési lehetőség is, hiszen Dunaharaszti dinamikusan fejlődő, egyre népszerűbb település.

Amennyiben úgy érzi, hogy ez a prémium minőségű családi ház megfelelő választás lehet az Ön és családja számára, ne habozzon megtekinteni személyesen.

Várjuk érdeklődését, és bízunk benne, hogy hamarosan új, boldog tulajdonosokra talál ez a különleges és exkluzív ingatlan!

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!


Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező ajánlatokkal folyamatosan!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 


Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba