Eladó Téglalakás, Budapest, IV. kerület

#107003735

Eladó Téglalakás

44.9 millió Ft

Budapest, IV. kerület Káposztásmegyer
Alapterület:
55 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet
Nincs
Felújított
Gázkazán
Panorámás
Részben bútorozott
4
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Újpesten lakótelep parkosított zöldövezetében eladó tégla építésű 4 emeleti lakás

Újpest csendes, kertvárosi részén, az Izzó lakótelep parkosított zöldövezetében, egy téglaépítésű 55m2-es 2 szobás, 4. emeleten lévő, 2022-ben teljes körű felújításon, korszerűsített átesett, jó hangulati, szélső lakás, kedvező áron eladó.

Elosztását nem mondanám tipikusnak, mert a lakás minden centimétere kihasználásra került, így eddig egy 4 tagú család számára kényelmes otthont biztosítva.

ELOSZTÁS BŐVEBBEN: A lakásba lépbe egy kényelmes előszoba-közlekedő fogadja az érkezőket, ahol egy faltól falig beépített gardrób szekrény került beépítésre, ami két felnőtt ruházatát teljes mértékig elnyeli. Balra egy ablakkal rendelkező kényelmes konyha-étkező, majd a konyhából nyíló külön kamra helyiség érhető el, körbe polcozva, így az élelmiszer tárolása egyszerű (de igény esetén a tároló helyiség falai kiszedhetőek, mellyel a konyha mérete növelhető). A közlekedő végén a nagyméretű nappali ami jelen esetben nem csak nappali funkciót tölt be, hanem szülő háló is egyben, fele –fele arányban. Ami láthatóan okosan került berendezésre. A nappali mellett egy szép kényelmes hálószoba a gyerekek birodalma, ahol újabb szekrények kerültek beépítésre. A nappali és a háló másik felé található a külön mellékhelyiség és ablakos káddal felszerelt fürdőszoba mosó és szárítógéppel elhelyezve.

- VÉTELÁRBAN: A beépített bútorok a vételár részét képezik, igény esetén a külön mosó és szárítógép és igény szerinti bútorok, hűtő is a megegyezés részét képezhetik.

- TERASZ: Az lakás alapterületén túl egy a két ház között lévő belső parkra néző, nappaliból elérhető, 4m2-es fedett terasz is elérhető, melyre egy hosszú nap után egy pohár frisstővel igazán jó kiülni.

- FÉNYVISZONYOK: A lakás egész nap fényárban úszik, köszönhetően a tájolásnak, a távolt elhelyezkedő épületeknek és a 4. emeletnek köszönhetően, továbbá a hálószoba ablakból csodás kilátás nyílik a hegyekre és Megyeri hídra.

Az ingatlan 2022-ben egy jókora felújításon átesett, amikor az alábbiak cserére kerültek:
-Az összes külső nyílászáró cserére került (fehér, műanyag 2 rétegű üvegezéssel)
-Új biztonsági bejárati ajtó
-Villanyvezetékek cseréje
-Új fűtési rendszer: megszüntetésre került a konvektoros fűtés és helyett egy Mika KONDENZÁCIÓ gázkazán került beépítésre, új lemez radiátorokkal
-Új 100 literes Bosch villanybojler látja el a meleg víz ellátást.
-Burkolatok cserére kerültek minden helyiségen (szobákban laminált parketta, az előszobában, fürdőben, mellékhelyiségben és a konyhában új hideg burkolatot kapott.
-Komplett konyha villany és vízvezeték rendszer felújításra került és egy szép kényelmes konyhabútor került beépítésre (Bosch márkájú elektromos főzőlap és légkeveréses sütővel és szénszűrős Cata konyhai elszívóval).
-Komplett fürdőszoba villany, víz vezeték cseréje, új szaniterek
-Hűtésről és az esetleges kiegészítő fűtésről a nappaliban lévő AUX márkájú hűtő-fűtő Inverteres klíma gondoskodik.
-A hálószobában és a nappaliban REDŐNY és SZÚNYOGHÁLÓ is beépítésre került

- REZSI KÖLTSÉG: 34.000.-Ft/hó (gáz:20.000.-Ft/hó, villany:9.000.-ft/hó, víz: 5.000.-Ft/hó (úgy hogy 4 tagú család lakik a lakásban)
Közművek: Saját vízórával, villany és gázórával rendelkezik a lakás.

- KÖZÖS KÖLTSÉG: 14.000.-Ft (mely tartalmazza a felújítási alapot, lépcsőház takarítást áram használatát, szemétszállítást, biztosítást, park és udvar rendben és karbantartását.

- INTERNET,KÉBEL TV SZOLGÁLTATÓ: Digi

- TÁRSASHÁZ: Maga az épület 1975. környékén épült tégla ház, melynek a karbantartása folyamatos a társasház közös képviselete és anyagi helyzete rendezett, jelenleg már egy komoly megtakarított összeggel rendelkezik és a jelenlegi közös költségen belül egy újabb megtakarítást terveznek.
Az elmúlt években a teljes tető felújításra került, illetve a lépcsőházi nyílászárók műanyagra történő cseréje is megtörtént.
A házban lakó közösség összetartó, vegyes korosztályúak, csendesek és békés életvitelt folytatnak.

- PARKOLÁS: Az épülethez tartozó a saját udvarán biztosított a felszíni parkokolás, mely a közterülettől részben szeparált táblával jelzett, hogy csak az ott lakók használhatják.

- KÖRNYEZETE: az ingatlannak abszolút kertvárosi, rengeteg fával, zöld növényzettel, parkokkal a saját udvaron játszótérrel, így családosoknak fiatal pároknak is kiváló választása az ingatlan.
800m2-re számtalan játszótér a Tarzan Park a Szilas Patak partján futópályával, Ugró Gyula park foci és kosárlabda pályával 15 perc sétával elérhető. Halassy Olivér Sportközpont uszoda, a méltán kedvelt Aquaworld élményfürdő is rövid időn belül megközelíthető.

- KÖZVETLEN KÖZELBEN: óvoda, általános iskola, CBA élelmiszerbolt, gyógyszertár, gyermekorvosi rendelő, állatorvosi rendelő,

- TÁROLÁS: bicikli, babakocsi a földszinten elhelyezett közös tárolóban megoldott, illetve a személyes tárgyak elhelyezésére a pinceszinten 4. lakás tulajdonosával közös használható zárt kb.15m2 tároló helyiség gondoskodik.

- KÖZLEKEDÉS: 220, buszjáratók (további buszjáratok: 30, 30A, 230, 96, 147 ) néhány perc sétával Újpest- Központ metrómegálló egyszerűen gyorsan elérhető.

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

CSOK PLUSZ (egy vagy két gyermek vállalása esetén igénybe vehető) 15M vagy 30M forint

Cégünk ingyenes hitelügyintézést biztosít a megvásárláshoz.

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Sorház
Építési telek
Nyaraló
Üzlethelyiség
Raktár
Házrész
Panellakás
Iroda irodaházban C
Külterület
Iroda egyéb
Iparterület
Szálloda, panzió
Mezőgazdasági terület
Telephely
Iroda irodaházban A
Vendéglátóipari egység
Szántó